top of page

TEIGTEILER


    Dzielarka DSA
 
Dzielarka do ciasta DSA Przeznaczona jest do dzielenia luźnych ciast żytnich, mieszanych, cukierniczych na kęsy o masie 150 - 1400g i dozowania do foremek wypiekowych. Podawane następuje w sposób bezpośredni do podstawionej formy lub w opcji zsynchronizowanej za pomocą transportera łańcuchowego przesuwającego formy pod głowicę dzielącą maszyny. System odbioru stanowi inny zespół urządzeń kompatybilny z taktem pracy dzielarki. Dzielarka o tej konstrukcji należy do typu dzielarek z programowanym rytmem pracy i może współpracować w synchronizacji z komorą fermentacyjną oraz piecem tunelowym.

 


 
Dane techniczne
Typ tłoczenia ciasta - ślimakowy
Wydajność, szt./min. 20- 35szt / min 5-26 kg
Masa kęsa ciasta g 150- 800 g lub 400 - 1400 g
3 Tryby pracy - manualny, półautomatyczny, automatyczny z pozycjonowaniem form.

 

dzielark ciast miękkich DSA IBISart Bydgoszcz.jpg
dzielarka ciast luźnych DSA IBISart Bydgoszcz.jpg



Sie dienen zum volumetrischen Teilen von Weizen- und Weizen-Roggen-Mischteigen, die einzeln oder als Teil einer Teil- und Formlinie arbeiten können. Vorteile von Kolbenteilern: schonende Wirkung auf den Kuchen sie zerstören die Teigstruktur nicht Aufrechterhaltung des Gewichts der Teiglinge Programmierung der Menge und Größe der Bissen leiser und reibungsloser Betrieb
 

Dzielarka tłokowa ibisart

Technische Daten

dzielarka tłokowa Ibisart Bydgoszcz
bottom of page